Audio
Coaching

Nederlands nu!

Basiscursus Nederlands voor middelhoog opgeleiden

Fros van der Maden

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Nederlands nu! is een zelfstudie taalmethode voor absolute beginners.

Deze taalcursus leidt op tot niveau A2 en is geschikt voor middelhoog opgeleiden.
In elke les wordt het vliegwiel van de taal verder aangedreven: de anderstalige oefent in onderlinge samenhang met lees- en schrijfvaardigheid en luister- en spreekvaardigheid. In context krijgt de taalleerder een grote woordenschat aangereikt. Door veelvuldige herhaling van de woordenschat zal de hij of zij al gauw overgaan tot het gebruik ervan. De taalverwerving wordt op speelse en samenhangende wijze gestimuleerd en de basisgrammatica wordt stap voor stap aangeboden in gevarieerde en terugkerende oefenvormen.

Elke les sluit af met een toets. Scoort de leerder voldoende dan kan hij verder met de volgende les. Is dat niet het geval dan moet hij de les herhalen.

Download hier van alle hoofdstukken de audiobestanden die in het boek gebruikt worden, samen met de woordenlijsten.

Let op: De nieuwste druk van februari 2016 is te gebruiken in combinatie met de vorige drukken.

Let op: er is speciaal aanvullend materiaal voor taalcoaches die werken met Nederlands nu! beschikbaar onder de titel Ik leer je Nederlands!

Op verzoek van veel docenten zijn vanaf nu losse toetsen bij alle 12 hoofdstukken (inclusief antwoordmodellen en normeringsvoorstel) beschikbaar bij Nederlands nu. Docenten die met een van beide methoden werken, kunnen de toetsen aanvragen via info@edutekst.nl. De toetsen worden u dan zo spoedig mogelijk in PdF-format toegestuurd.


NU IN DE

SPOTLIGHT