Grenzenloos
Reizen & Emigreren
VanDorp Educatief
NT2 & Inburgering
Village
Fictie & Non-Fictie


  Home > Grenzenloos > Van droom tot emigratie

Van droom tot emigratie
Verhuizen naar Zweden

Heiko Leugs


   

ISBN: 9789461852076 / 9789461852090 (eBook)


Reeds jaren geleden was het voor Joke en Heiko Leugs duidelijk: hun toekomst zou in Zweden liggen. Het land waar ze bij iedere vakantie het gevoel kregen dat ze thuis kwamen.
Juist als het tweetal er vol voor wil gaan, slaat de economische recessie toe. Hun huis in Groningen blijkt plotseling onverkoopbaar en de emigratieplannen van het enthousiaste stel worden omgevormd. Er wordt besloten eerst een vakantiehuis in Zweden te kopen en de economische crisis af te wachten.
In 2017 kunnen ze dan toch de droom gaan waarmaken. Het eigen huis wordt verkocht en de vele jaren van gedegen voorbereiding betalen zich nu uit.

Van droom tot emigratie is een rijk gedetailleerd boek over een langgekoesterde wens tot landverhuizen, gecombineerd met een goed doordachte voorbereiding.

Over de auteur
Heiko Leugs woonde en werkte in het noorden van Nederland in de verzekerings- en uitvaartbranche. Samen met zijn vrouw Joke is hij een enthousiaste Scandinavië-liefhebber. Eerder schreef Heiko het boek Van vakantie tot emigratie.


Copyright © 2022 - VanDorp Uitgevers