Grenzenloos
Reizen & Emigreren
VanDorp Educatief
NT2 & Inburgering
Village
Fictie & Non-Fictie

'Ludique le Vert':      
Het laatste huis
Geheimen van mijn vader

Ludique le Vert

Boek: € 17,95
eBook: € 7,99

Reinder is in gezelschap van zijn vriendin Sarah in Frankrijk op zoek naar zijn vader met wie hij al vele jaren geen contact meer heeft. Hij wil antwoorden op tal van vragen.

Lees meer...

Hilarisch Frankrijk
Hoe wij vertrokken

Ludique le Vert

Boek: € 16,95
eBook: € 4,99

Ludique le Vert is het pseudoniem van een oud-docent Hoger Onderwijs. Kort na zijn pensionering emigreerde hij naar Zuidwest Frankrijk, waar hij samen met zijn vrouw Maria woont en werkt in en rond hun oude boerderij op het Franse platteland.

Lees meer...

Kaaskoppen in Frankrijk
Leven op het Franse platteland

Ludique le Vert

Boek: € 16,95
eBook: € 4,99

Op internetfora publiceert Ludique zijn veelgewaardeerde columns over het leven in Frankrijk. Deze en niet eerder gepubliceerde verhalen werden gebundeld in een eerste, uiterst succesvol, boek genaamd Hilarisch Frankrijk (2014). Een tweede genaamd Kolderiek Frankrijk volgde (2015). Nu een derde in de uiterst succesvolle reeks. Kaaskoppen in Frankrijk (2016). Hilarisch, kolderiek, opmerkelijk en meeslepend.

Lees meer...

Kolderiek Frankrijk
Leven op het Franse platteland

Ludique le Vert

Boek: € 16,95
eBook: € 4,99

Ludique le Vert is het pseudoniem van een geboren en getogen Groninger en oud-docent Hoger Onderwijs. Kort na zijn pensionering emigreerde hij naar Zuidwest Frankrijk, waar hij samen met zijn vrouw Maria woont en ‘werkt’ in en rond hun oude boerderij op het Franse platteland.

Kolderiek Frankrijk gaat op dezelfde meeslepende wijze verder, waar de bestseller Hilarisch Frankrijk was gebleven.

Lees meer...Copyright © 2021 - VanDorp Uitgevers